Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Activiteiten

 

Hoewel het werk en collecties van componist en auteur Carlos Micháns centraal staan in de doeleinden van Stichting Kaleidos, wil de Stichting ook als klein podium fungeren voor een ontmoeting tussen diverse disciplines, met nadruk op muziek en beeld. Cd-producties en andere projecten rondom het werk van Carlos Micháns worden ook door de Stichting gestimuleerd.

 

De activiteiten van de Stichting bestaan uit besloten huisconcerten (op het eigen adres in Utrecht) door erkende professionele musici, presentaties over diverse thema's, met nadruk op kunst en cultuur en tentoonstellingen van delen van de diverse collecties.

 

Sinds 2012 is  Stichting Kaleidos ook in Frankrijk actief, dankzij samenwerking met plaatselijke personen en instellingen die geïnteresseerd zijn in het medeorganiseren en ondersteunen van concerten (door voornamelijk Nederlandse musici) en (kunst-)tentoonstellingen.

 

Vanaf 2019 verleent de Stichting zijn steun aan de activiteiten van het Centre Culturel Arteméum in Langres (Frankrijk), opgericht door Carlos Micháns en Marcel Peek.

 

 

 

 

 

© 2024 Stichting Kaleidos. All Rights Reserved.